Laatste alarmering:
Datum 16|01 Tijd 12:48:35 (inci-08) Oms Alarm Ap116 Cosis Appartementen Bastion Wilhelminasingel Coevorden... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep B Brandweer Coevorden Drenthe
vrijdag 18 januari 2019
TOP NIEUWS

ZATERDAG 22|12

ERM - Tijdens een voetbal uitje van de voetbal-vereniging EMM uit Randwijk is er brand ontstaan in een groepsaccommodatie op het Ermerstrand in Erm.

 

Eén van de spelers ontdekte een schoorsteenbrand waarbij ook het dak vlam had gevat. De brandweerkorpsen van Sleen, Emmen, Schoonoord en Zwinderen kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden.

 

Er raakte niemand gewond. Hoe groot de schade aan de houten accommodatie is, is nog niet bekend. Burgemeester Bert Bouwmeester van Coevorden kwam ook ter plaatse. Hij woont niet ver van het Ermsterstrand.

...
1/1

ZATERDAG 22|12

AALDEN - Zaterdagmorgen, om ongeveer 07.40 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de N381 bij Aalden, tussen een auto en een bankstel. De bank lag gedeeltelijk op de rijbaan.

 

Ben je de eigenaar van de bank? Of heb je iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Vermeld hierbij het referentienummer: 2018334615

1/1

VRIJDAG 21|12

COEVORDEN - Het einde van het jaar is in zicht. Bij veel bedrijven en instellingen wordt dit afgesloten met een gezellige eindejaarsborrel. Dat is een mooie traditie. Uiteraard is het dan niet de bedoeling om na het drinken van een borrel in de auto te gaan rijden. Houd er rekening mee dat de feestdagen feestelijk moeten blijven. Alcohol en verkeer heeft veel te vaak geleid tot veel ellende en ernstige ongevallen.


Daarom heeft de politie besloten om in samenwerking met Team Verkeer Noord-Nederland en Veilig Verkeer Nederland de aankomende weken gerichte alcohol controles uit te voeren. ...

1/1

DINSDAG 18|12

WINSCHOTEN - In een onderzoek naar illegaal vuurwerk zijn twee verdachten (een 19-jarige uit Winschoten en een 47-jarige man uit Coevorden) aangehouden. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De recherche doet nader onderzoek.


Onderzoek
De politie rechercheert op het internet en kwam de mannen op het spoor door een YouTube kanaal. Op de filmpjes van dit kanaal zijn meerdere personen te zien die betrokken zijn bij onder andere het aansteken van illegaal vuurwerk en het maken van illegaal vuurwerk. Zelf vuurwerk maken, het ...

1/1

WOENSDAG 05|12

NEDERLAND - Drie lanceerstandaards voor vuurpijlen zijn woensdag alsnog goedgekeurd door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Dat heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven bekendgemaakt.

 

Eerder kwamen geen deugdelijke lanceerstandaards uit de testen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI ) en de inspectie. Bij vuurwerkhandelaren zorgde dit voor flink wat zorgen. Dit jaar is het voor het eerst dat een standaard verplicht is bij de verkoop van vuurpijlen. Met het afkeuren leek het er op dat er dit jaar geen vuurpijlen verkocht konden worden. Aan een oproep aan ...

MAANDAG 12|11

COEVORDEN - De laatste weken wordt er regelmatig ingebroken in auto's in de plaats Coevorden. In veel gevallen gaat het om bedrijfswagens en hebben de dader(s) het vermoedelijk voorzien op het in de wagens aanwezige gereedschap.


Ziet u iets verdachts bel 112 of heeft u informatie de kan leiden naar de dader(s) van deze inbraken bel 0900-8844(reg.no.2018297664).

Agenda

Hoe bescherm jij je tegen de zon?
COEVORDEN 24Webvertising