Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:20:51 (inci-09) Dienstverlening (ass.: Afhijsen) Geubel Oosterhesselen 038850 038836 Prio Middel Eenheid | Brandweer Drenthe (Zwinderen) (Besturing Kazerne)
maandag 06 april 2020
TOP NIEUWS

ZATERDAG 04|04

COEVORDEN - Zaterdagmorgen rond 11.00 elf uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een brand bij Zorgcentrum Aleida Kramer aan de Meindert v/d Thijnensingel in Coevorden. Hier bleek een spoelmachine (afwasmachine) vlam te hebben gevat.

 

De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse maar achteraf viel het mee en was de brand snel onder controle. Wat de oorzaak is geweest van de brand moet onderzocht worden.

1/1

MAANDAG 30|03

Het coronavirus houdt Nederland in haar greep en veroordeelt iedereen tot isolatie. Nederland zit thuis. Zo ook wij, dertig studenten die wekelijks samen zingen. Onze repetities en concerten zijn afgelast en de wereld lijkt even stil te staan. Maar muziek gaat door. Zelfs als je niet meer met elkaar kunt zingen. Fysiek samen zijn gaat niet meer, maar verbinding zoeken wel.

 

Met "Send Me On My Way" kunnen we elkaar weer even vinden. Individuele stemmen, opgenomen in de woonkamer, keuken of achtertuin, met een professionele microfoon of gewoon een mobieltje versmelten in een nieuw ...

1/1

MAANDAG 16|03

SCHOONOORD - Vorige week is in de nacht van zondag 8 maart op maandag 9 maart een 23-jarige inwoner van de gemeente Coevorden zwaargewond aangetroffen nabij de bushalte op de Tramstraat te Schoonoord, liggend naast zijn fiets.

 

Vanwege de medische toestand van het slachtoffer heeft de politie tot op heden niet de mogelijkheid gehad om met hem te praten. Daardoor is het nog onbekend wat er die nacht op de Tramstraat heeft afgespeeld.

 

Inmiddels heeft de politie op (helaas onduidelijke) camerabeelden kunnen zien dat daar rond 01:30 uur een lichtgekleurde bestelauto rijdt. De ...

1/1

ZONDAG 08|03

DALEN / COEVORDEN - Zaterdagavond 7 maart hebben er woninginbraken in Dalen en Coevorden plaats gevonden.
In Dalen vond de woninginbraak plaats aan De Spil. Men is binnen gekomen via een open gebroken raam. Sensorlampen rondom de woning werden uitgeschakeld waardoor men niet gestoord werd.


In Coevorden vond de woninginbraak tussen 17:30 uur en 23:00 uur aan de Comm Cramerlaan plaats. Het raam van de schuifpui is kapot geslagen en hierdoor is men naar binnen gegaan. Ook hierbij was de sensorlamp onklaar gemaakt.


Heeft u verdachte personen/voertuigen gezien in de buurt van deze straten, dan ...

ZONDAG 08|03

OOSTERHESSELEN - Zaterdagavond rond elf uur heeft op de Burgemeester de Kockstraat in Oosterhesselen een ernstig ongeval plaatsgevonden. Een auto is door nog onbelende reden van de weg geraakt en tegen een boom gebotst.


Hulpdiensten waaronder brandweer uit Zweeloo, ambulance, traumateam met de helikopter van Eelde en politie werden opgeroepen. De twee inzittenden zijn na behandeling in de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis met onbekend letsel. Een derde persoon is voor zover bekend met de schrik vrijgekomen.


De specialisten van de politie doen onderzoek naar de ...

ZONDAG 15|12

GEESBRUG - Tussen zaterdag 14 december 2019 te 17.00 uur en zondag 15 december 2019 te 00.15 uur heeft er een woninginbraak aan de Kanaalweg in Geesbrug plaats gevonden. Men is binnen gekomen via het raam aan de achterzijde van de woning. Er zijn goederen weggenomen.


Weet u iets van deze inbraak of heeft u gisteravond een verdachte situatie waargenomen, dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Agenda

Hoe bescherm jij je tegen de zon?
COEVORDEN 24Webvertising