Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 16:26:53 Schoonoord Voorht : 16184 Prio Middel Eenheid | Ambulance 16-184 (Regio Leiden - Bollenstreek)...
maandag 06 juli 2020

ZATERDAG 07|12

Grillroom Ali Baba in Coevorden ingestort na explosie

Kleuter (5) al urenlang bekneld onder puin, gevaar voor onderkoeling

COEVORDEN - Grillroom Ali Baba aan de Sallandsstraat in Coevorden is zaterdag rond 15.00 uur volledig ingestort na een ontploffing. Eén persoon zit bekneld onder het puin, een ander slachtoffer is al uit het pand gehaald en naar het ziekenhuis gebracht. Een specialistisch team is onderweg om het slachtoffer dat nog vast zit te bevrijden. Het pand is instabiel en de brandweer kan het pand niet in.

 

De Veiligheidsregio Drenthe heeft inmiddels GRIP 1 afgekondigd. De straat is inmiddels afgezet met linten.

 

Burgemeester Bert Bouwmeester van Coevorden meldt op zijn Twitter dat hij eerder bij het ingestorte pand was dan de hulpdiensten.

 

Update

Kleuter (5) al urenlang bekneld onder puin, gevaar voor onderkoeling. De situatie wordt zodanig dat redders zich zorgen beginnen te maken over zijn spoedige redding. Hulpdiensten doen er alles aan om de jongen zo snel mogelijk te bevrijden. Het gaat om het zoontje van de eigenaar van het restaurant. Er zijn kachels neergezet zodat de jongen hopelijk warm blijft.

 

In verband met de reddingsoperatie wordt in een groter deel van het centrum het water afgesloten.

 

Update 2

De 5-jarige Kenan, die zo'n vijf uur onder het puin lag nadat een grillroom in Coevorden vanmiddag instortte, is gered. Hij is in zorgwekkende toestand naar het ziekenhuis gebracht.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie