Laatste alarmering:
Datum 16|01 Tijd 12:48:35 (inci-08) Oms Alarm Ap116 Cosis Appartementen Bastion Wilhelminasingel Coevorden... Prio Hoog Eenheid | Blusgroep B Brandweer Coevorden Drenthe
vrijdag 18 januari 2019

DONDERDAG 29|03

Europaweg N863 Coevorden dicht in avond en nacht van 9 en 10 april

Om de overlast zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden 's avonds en 's nachts uitgevoerd

COEVORDEN - Op maandag 9 en dinsdag 10 april van 18.00 uur tot 06.00 uur is de Europaweg (provinciale weg N863) bij Coevorden twee avonden en nachten afgesloten. Het gaat om het gedeelte ter hoogte van de Rondweg, waar eind vorig jaar twee nieuwe rotondes zijn aangelegd. Deze rotondes krijgen nog de laatste laag asfalt en de definitieve belijning. Voor het autoverkeer is een omleidingsroute aangegeven.


Eind 2017 zijn de nieuwe rotondes in de Europaweg bij de op- en afritten van de Rondweg Coevorden aangelegd. In december is de weg weer opengesteld voor het verkeer. Het aanbrengen van de laatste laag asfalt is toen uitgesteld naar het voorjaar, omdat de weersomstandigheden niet gunstig waren. Dat gaat nu alsnog gebeuren.

 

Verkeerhinder en omleiding
Om de overlast zoveel mogelijk te beperken worden de werkzaamheden 's avonds en 's nachts uitgevoerd. Dit gebeurt op maandag 9 en dinsdag 10 april, beide dagen van 18.00 uur tot 6.00 uur. Overdag zijn de weg en de rotondes normaal toegankelijk. Tijdens de werkzaamheden wordt het verkeer omgeleid via de route N34 – A37 – Schoonebeek. Fietsers ondervinden geen hinder. Zij worden langs de werkzaamheden geleid. Ook nu weer geldt dat de werkzaamheden alleen uitgevoerd kunnen worden, als het weer het toelaat.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie