Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 20:37:46 Verkeer/wegverkeer/verkeersstremming Prio Zwinderen A37 Li,5 Prio Eenheid | Politie Drenthe (Persinformatie)
vrijdag 23 augustus 2019

Archief

Grote Defensie-oefening Falcon Autumn in midden-, oost- en noord-Nederland

Gemaakt: Donderdag, 13 september 2018 16:33

REGIO - Defensie oefent van 17 september tot en met 12 oktober met diverse luchtmobiele grondeenheden, 16 helikopters, een C-130 transportvliegtuig, een Duits C-160 transportvliegtuig, twee Belgische F16 jachtvliegtuigen en twee Duitse Tornado gevechtsvliegtuigen in het midden, oosten en noorden van Nederland.

 

Tijdens de jaarlijkse oefening Falcon Atumn wordt ook gebruik gemaakt van civiel grondgebied en vaak over bewoond gebied gevlogen.

 

Vliegers van Defensie oefenen om hun vaardigheden op peil te houden. Dat is nodig om nationaal en internationaal bij te kunnen dragen aan vrede, vrijheid en veiligheid. Militaire vliegtuigen en helikopters doorkruisen daarvoor dagelijks het luchtruim.

 

Bij militaire vluchten ervaart u wellicht geluidsoverlast. Bijvoorbeeld als F-16's door de geluidsbarrière vliegen. Op de grond kan dan een harde knal te horen zijn.

 

Meer informatie over vliegbewegingen staat op luchtmacht.nl/vliegbewegingen of NOS teletekst pagina 766.

Houd je spreekbeurt of werkstuk over de politie!

Gemaakt: Donderdag, 27 september 2018 00:49

NEDERLAND - Vraaghetdepolitie.nl heeft een spreekbeurtpakket gemaakt over de politie! Ga jij je spreekbeurt houden over de politie? Of maak je een werkstuk over de politie? Bekijk dan snel het spreekbeurtpakket!

 

Het is uiteraard geen kant-en-klare presentatie of werkstuk, want die moet jij zelf in elkaar zetten. Het pakket bevat alle informatie die je nodig hebt. Over de geschiedenis van de politie, wat de politie nu precies doet en ook met welke dieren de politie werkt. Wil je weten wat de politie altijd bij zich heeft? En hoe het uniform eruit ziet? Dan vind je ook heel veel foto's en filmpjes in het pakket waarin dit wordt uitgelegd.

 

Tag de politie op Instagram
Wij zijn heel benieuwd hoe je spreekbeurt en/of werkstuk is gegaan. Laat je het ons weten? Dat kan door een mailtje te sturen naar redactie-vraaghetdepolitie@politie.nl. Vergeet ook niet om na je spreekbeurt en foto te maken van heel je klas, deze te plaatsen op je Instagram-account en ons te taggen (@vraaghetdepolitie).

 

Klik HIER om het spreekbeurtpakket te downloaden.

Elektrische fiets zonder accu en slot aangetroffen in Coevorden

Gemaakt: Dinsdag, 16 oktober 2018 17:10

COEVORDEN - Deze fiets is vandaag, 16 oktober, gevonden in de bosjes achter de Commissaris Gaarlandtlaan in Coevorden. Het betreft een elektrische fiets van het merk Bikkel. De accu en het slot missen en het voorwiel is verbogen.

 

Ben jij of ken jij de eigenaar, neem dan contact met de politie op via telefoonnummer 0900-8844.

Getuigen oproep van zware mishandeling in Coevorden

Gemaakt: Zondag, 28 oktober 2018 16:44

COEVORDEN - Afgelopen nacht heeft er een zware mishandeling plaatsgevonden in Coevorden. Dit is tussen 00.30 en 00.45 uur aan de Sallandsestraat gebeurd.

 

Drie mannen kregen ruzie met twee andere mannen. Eén van deze twee mannen heeft het slachtoffer hardhandig neergeslagen. Daarbij was het slachtoffer er dermatig ernstig aan toe dat hij door de ambulance is overgebracht naar het ziekenhuis. Via een steegje vanaf de Sallandsestraat zijn de twee mannen weggelopen.


Heeft u iets gezien van deze mishandeling dan hoort de politie dit graag via 0900-8844.

Zware hoosbuien en windstoten in aantocht

Gemaakt: Dinsdag, 30 oktober 2018 00:04

NEDERLAND - Dinsdag kan er plaatselijk tot wel 30 mm regen vallen. Aan zee worden windstoten van 75 tot 100 km/uur verwacht.

 

De meeste regen wordt in het zuidwesten van het land verwacht (lokaal meer dan 30 mm). Alleen in de (noord)oostelijk helft wordt het overdag tijdelijk droger. In de ochtend neemt in het zuiden de wind in kracht af, terwijl het in het noorden stevig doorwaait. Daardoor voelt het in dit deel van het land waterkoud aan. Het wordt 6 tot 8 graden.

Toename inbraken in bedrijfsbussen in Coevorden

Gemaakt: Vrijdag, 02 november 2018 15:55

COEVORDEN - In de maanden augustus tot en met oktober is er in Coevorden in 24 voertuigen ingebroken. De laatste weken ziet de politie vooral inbraken in de bedrijfsbussen waarbij de buit gereedschap is. In totaal zijn er in 12 bedrijfsbussen, in 7 personenauto's en in 2 caravans in deze periode ingebroken. Daarnaast zijn 2 kentekenplaten weggenomen. Bij nagenoeg alle inbraken is de de auto 's avonds door de eigenaren geparkeerd en is de volgende dag de inbraak opgemerkt.


Tot nu toe heeft de politie nog geen verdachten in beeld. Zie je dus iemand die verdacht bij een bus/auto staat, schroom niet en bel 0900-8844. Daadwerkelijke inbraak gaande, bel 112.

Beschonken vrachtwagenchauffeur uit Litouwen is mogelijk doorgereden na aanrijding

Gemaakt: Zondag, 04 november 2018 23:07

COEVORDEN -  Naar aanleiding van een melding over een slingerende vrachtwagen op de N34 zien agenten in de nacht van zaterdag op zondag 4 november 2018 omstreeks 02:15 uur een vrachtwagen, na het knooppunt Holsloot langzaam op de A37 rijden en stoppen op de vluchtstrook. Bij controle van de bestuurder uit Litouwen bleek deze alcohol te hebben genuttigd. De bestuurder blies later aan het bureau 822 ug/l waar maximaal 220 ug/l is toegestaan. Van de man is het rijbewijs ingenomen.


Nu heeft de vrachtwagen verse schade aan de voorruit en voorzijde van de vrachtwagen. De mogelijkheid bestaat dat de bestuurder na een aanrijding is doorgereden. Heeft u schade welke mogelijk door de vrachtwagen is veroorzaakt bel 0900-8844.

Politie stopt met Zwarte Piet bij interne sinterklaasviering

Gemaakt: Dinsdag, 06 november 2018 19:19

NEDERLAND - Zwarte Piet verdwijnt bij de sinterklaasvieringen van de politie. De politie wil dat het sinterklaasfeest een feest is 'voor en van iedereen' en daarom is er na 2020 bij interne sinterklaasvieringen geen ruimte meer ,,voor de vertolking van Zwarte Piet met stereotype kenmerken zoals een zwarte kroespruik, rode lippen, oorringen en egaal zwart geschminkt gezicht".

 

Dat betekent dat afscheid wordt genomen van de Zwarte Piet met het zwarte kroeshaar, oorbellen, rode lippen en het zwart geschminkte gezicht. Dat gebeurt geleidelijk, maar in 2020 is de traditionele piet in geen enkel politiebureau meer te vinden.

Automobilist zwaar gewond na botsing met boom op de Nieuwe Dijk bij Coevorden

Gemaakt: Zaterdag, 10 november 2018 16:15

COEVORDEN - Een automobilist is zaterdagochtend 10 november op de Nieuwe Dijk bij Coevorden tegen een boom gebotst.

 

Naast een ambulance werd ook de brandweer en een traumahelikopter (MMT) opgeroepen voor hulpverlening. De bestuurder raakte bij het ongeval zwaar gewond.

 

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

Auto inbraken in Coevorden

Gemaakt: Maandag, 12 november 2018 17:19

COEVORDEN - De laatste weken wordt er regelmatig ingebroken in auto's in de plaats Coevorden. In veel gevallen gaat het om bedrijfswagens en hebben de dader(s) het vermoedelijk voorzien op het in de wagens aanwezige gereedschap.


Ziet u iets verdachts bel 112 of heeft u informatie de kan leiden naar de dader(s) van deze inbraken bel 0900-8844(reg.no.2018297664).

Postnl krijgt de Zwarte Piet toegespeeld

Gemaakt: Woensdag, 05 december 2018 16:32

NEDERLAND - Het is woensdag 5 december, in veel huizen wordt er vanavond pakjesavond gevierd. Tenminste, als alle pakjes op tijd binnen zijn. Door de grote drukte redt Postnl het niet om alle pakjes op tijd te bezorgen. Op Twitter en Facebook regent het klachten. Postnl doet er naar eigen zeggen alles aan om de achterstand weg te werken. Of dit gaat lukken is de vraag.

 

In veel huishoudens zullen veel teleurgestelde gezichten te zien zijn, omdat Sint niet op tijd zijn pakjes heeft gekregen.

 

Viert u vanavond elders pakjesavond? Zorg er dan voor dat inbrekers geen kans krijgen om uw huis leeg te halen. Laat verlichting in en om uw huis branden. Verdachte situatie? Bel direct 112!

Drie lanceerstandaards voor vuurpijlen alsnog goedgekeurd

Gemaakt: Woensdag, 05 december 2018 17:56

NEDERLAND - Drie lanceerstandaards voor vuurpijlen zijn woensdag alsnog goedgekeurd door de Inspectie Leefomgeving en Transport. Dat heeft staatssecretaris Stientje van Veldhoven bekendgemaakt.

 

Eerder kwamen geen deugdelijke lanceerstandaards uit de testen van het Nederlands Forensisch Instituut (NFI ) en de inspectie. Bij vuurwerkhandelaren zorgde dit voor flink wat zorgen. Dit jaar is het voor het eerst dat een standaard verplicht is bij de verkoop van vuurpijlen. Met het afkeuren leek het er op dat er dit jaar geen vuurpijlen verkocht konden worden. Aan een oproep aan vuurwerkimporteurs om andere en/of aangepaste lanceerstandaards in te dienen, werd gehoor gegeven. Met als resultaat dat importeurs nu drie lanceerstandaards kunnen aanbieden aan vuurwerkverkopers die voldoen aan de gestelde eisen.

 

De komende weken worden nog een aantal lanceerinstallaties getest door het Nederlands Forensisch Instituut. De verkoop van vuurwerk vindt dit jaar plaats op 28, 29 en 31 december.

Man uit Coevorden aangehouden in onderzoek naar illegaal vuurwerk

Gemaakt: Dinsdag, 18 december 2018 17:27

WINSCHOTEN - In een onderzoek naar illegaal vuurwerk zijn twee verdachten (een 19-jarige uit Winschoten en een 47-jarige man uit Coevorden) aangehouden. Ze zijn voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten. De recherche doet nader onderzoek.


Onderzoek
De politie rechercheert op het internet en kwam de mannen op het spoor door een YouTube kanaal. Op de filmpjes van dit kanaal zijn meerdere personen te zien die betrokken zijn bij onder andere het aansteken van illegaal vuurwerk en het maken van illegaal vuurwerk. Zelf vuurwerk maken, het experimenteren ermee en afsteken levert uiterst gevaarlijke situaties op en is dan ook verboden. Uit onderzoek bleek dat er sinds september 2012 meer dan 400 filmpjes op dit kanaal waren geplaatst. Het kanaal had ruim 155.000 abonnees. Door het grote aantal abonnees en de miljoenen keren dat de video's zijn bekeken, lijkt het bereik van het kanaal zeer groot te zijn en daardoor van grote invloed op mogelijk jonge kijkers. Op het kanaal is een video te zien met daarin tips om niet gepakt te worden met illegaal vuurwerk. Ook konden kijkers met een kortingscode vuurwerk kopen via internet.

 

In meerdere woningen werd illegaal vuurwerk aangetroffen en in beslag genomen. Dit vuurwerk wordt afgevoerd en vernietigd. Ook gegevensdragers als computers en filmapparatuur zijn in beslaggenomen voor nader onderzoek. Door het grote aantal views vermoeden we dat de verdachten geld hebben verdiend met de filmpjes. Daar wordt financieel onderzoek naar gedaan. Het YouTube-kanaal is in beslag genomen door de politie en het Openbaar Ministerie. De filmpjes zijn niet meer te zien.

 

Aanpak
Samen met onder meer de douane, de Inspectie Leefomgeving en Transport en het OM worden jaarlijkse vele kilo's illegaal vuurwerk in beslag genomen. Verkeerd gebruik van vuurwerk brengt grote risico's met zich mee. Voor illegaal vuurwerk geldt dat het hoe dan ook gevaarlijk is. Vuurwerk veroorzaakt elk jaar weer forse (brand)schade en lichamelijk letsel. Het vervoer over de weg en de opslag in de woonomgeving creëert extra veiligheidsrisico's. Jaarlijks wordt naar schatting 1 à 2 miljoen kilo verboden vuurwerk in Nederland verkocht.

 

Meld verdachte situaties
Het afsteken van illegaal vuurwerk of het experimenteren met vuurwerk kan voor gevaarlijke situaties zorgen. Zowel voor degene die het afsteekt als voor de mensen er omheen. Ook de opslag van illegaal vuurwerk is levensgevaarlijk. Zie je veel 'verkeer' in en rond loodsen of andere opslagruimten waar normaal niemand komt? Tref je opgeslagen (illegaal) vuurwerk aan? Bel dan de politie via 0900-8844. Anoniem melden kan ook via het meldformulier van Meld Misdaad Anoniem of telefonisch via 0800-7000.

765 bestuurders moeten blazen in Coevorden

Gemaakt: Vrijdag, 21 december 2018 01:53

COEVORDEN - Het einde van het jaar is in zicht. Bij veel bedrijven en instellingen wordt dit afgesloten met een gezellige eindejaarsborrel. Dat is een mooie traditie. Uiteraard is het dan niet de bedoeling om na het drinken van een borrel in de auto te gaan rijden. Houd er rekening mee dat de feestdagen feestelijk moeten blijven. Alcohol en verkeer heeft veel te vaak geleid tot veel ellende en ernstige ongevallen.


Daarom heeft de politie besloten om in samenwerking met Team Verkeer Noord-Nederland en Veilig Verkeer Nederland de aankomende weken gerichte alcohol controles uit te voeren. De extra controles blijven in de aankomende periode plaatsvinden. In dit geval in de gemeentes Coevorden, BorgerOdoorn en Emmen. Uiteraard zal de politie ook buiten genoemde controles blijven controleren op het gebruik van alcohol in het verkeer.


Vandaag hebben agenten de controle uitgevoerd in de gemeente Coevorden. In totaal hebben zij bij 765 bestuurders een blaastest afgenomen. Bij één automobilist is een te hoge alcoholpercentage vastgesteld, namelijk 660 Ugl. De grens voor deze beginnende bestuurder is 88 Ugl.


Verder hebben zij één persoon aangehouden ter zake verdenking rijden onder invloed van drugs. Dit n.a.v. de uitslag van de speekseltest. Van deze bestuurder is bloed afgenomen en vervolgens voor onderzoek opgestuurd naar het NFI.


Tot slot is er één zogenoemde MMBS (motorvoertuig met beperkte snelheid) in beslag genomen. Na correctie reed dit voertuig 89 km/h, waar voor deze een maximum van 25 km/h is toegestaan.

Auto botst tegen bankstel op de N381 bij Aalden

Gemaakt: Zaterdag, 22 december 2018 17:49

AALDEN - Zaterdagmorgen, om ongeveer 07.40 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de N381 bij Aalden, tussen een auto en een bankstel. De bank lag gedeeltelijk op de rijbaan.

 

Ben je de eigenaar van de bank? Of heb je iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Vermeld hierbij het referentienummer: 2018334615

Voetballers van EMM Randwijk ontdekken brand in Erm

Gemaakt: Zaterdag, 22 december 2018 20:33

ERM - Tijdens een voetbal uitje van de voetbal-vereniging EMM uit Randwijk is er brand ontstaan in een groepsaccommodatie op het Ermerstrand in Erm.

 

Eén van de spelers ontdekte een schoorsteenbrand waarbij ook het dak vlam had gevat. De brandweerkorpsen van Sleen, Emmen, Schoonoord en Zwinderen kwamen ter plaatse om het vuur te bestrijden.

 

Er raakte niemand gewond. Hoe groot de schade aan de houten accommodatie is, is nog niet bekend. Burgemeester Bert Bouwmeester van Coevorden kwam ook ter plaatse. Hij woont niet ver van het Ermsterstrand.

Veilig het natuurijs op

Gemaakt: Maandag, 21 januari 2019 19:02

Het is koud en het vriest dat het kraakt. Er ligt al een mooi laagje ijs op de plassen en de verleiding is groot om even uit te proberen of je erop kunt staan of om zelfs al de schaatsen onder te binden.

 

Maar wanneer is het veilig? En voor wie? Voor mij? En hoe zit het als er nog tien bijkomen omdat ze mij zien schaatsen? Of honderd? Vaak wordt er geschaatst op plekken, waar eigenlijk niemand weet hoe dik het ijs is. Ook zijn er op goede stukken ijs ineens plekken, waarvan je niet weet of het verantwoord is om er overheen te schaatsen. Twijfel je? Neem dan geen risico. Ga je wel schaatsen, zorg dan voor een goede veiligheidsuitrusting. Dan hoeft de brandweer niet voor jou uit te rukken.

 

Voorkom dat je door het ijs zakt
Bij bruggen, vogels, riet, waterplanten en overhangende takken van bomen is het ijs in de meeste gevallen onveilig. Bij kleurverandering van het ijs kan de kwaliteit van het ijs anders zijn. Wees bij aangevroren randen met een afwijkende (geelwitte) kleur bedacht op windwakken. Windwakken kunnen bij strenge vorst lang open blijven en een behoorlijke omvang hebben. Zijn ze toch dichtgevroren, dan kunnen ze een te dun laagje ijs hebben.

 

Als je toch door het ijs zakt of iemand door het ijs ziet zakken en niet uit het water kan komen, bel dan altijd het alarmnummer 1-1-2. De brandweer heeft speciale manieren om iemand te redden. Daar oefenen we op.

 

Bron: brandweer.nl

Sleutelkastjes van muur gestolen in Coevorden

Gemaakt: Vrijdag, 25 januari 2019 17:07

COEVORDEN - In de avond/nacht van woensdag 23 januari op donderdag 24 januari zijn aan de Spoorsingel en de Oosterstraat in Coevorden sleutelkastjes van de buitenmuur gestolen.

 

Mocht iemand meer weten over deze diefstallen of mocht u die avond/nacht een verdachte situatie in deze straten hebben gezien, dan hoort de politie dit graag via telefoonnummer 0900-8844.

Morgen minder treinen vanwege sneeuw

Gemaakt: Dinsdag, 29 januari 2019 17:28

NEDERLAND - Er rijden woensdag 30 januari minder treinen vanwege de te verwachte sneeuwval. Dat meldt de NS.


De vervoerder zegt daarmee het zekere voor het onzekere te nemen. Toch kan sneeuwval leiden tot extra hinder voor treinreizigers. De NS raadt hen dan ook aan om de weerberichten goed in de gaten te houden en kort voor vertrek de reisplanner te raadplegen.

 

ProRail is extra scherp en heeft storingsploegen klaarstaan. Check je reisplanner vóórdat je vertrekt van huis.

Goederen weggenomen uit garageboxen in Coevorden

Gemaakt: Zondag, 03 februari 2019 22:58

COEVORDEN - In de nacht van zaterdag op zondag 3 februari is er aan de Rogier van der Weijdenstraat in Coevorden ingebroken in twee garageboxen. Er zijn hierbij goederen weggenomen uit in ieder geval 1 van de garageboxen.

 

De politie zou graag in contact komen iemand die getuige is geweest van deze inbraak. U kunt contact opnemen middels 0900-8844. Referentienummer: 2019029417

Man uit Coevorden vindt TV in kofferbak van zijn auto

Gemaakt: Maandag, 11 februari 2019 16:43

COEVORDEN - Op vrijdag 25 januari heeft een bewoner uit Coevorden, tot zijn eigen verbazing, in de kofferbak van zijn auto een LG UHD TV, type 43UH610V, in de originele doos gevonden. De tv zat in de doos inclusief handleidingen en afstandsbediening. De pootjes en stroomkabel ontbraken.

 

Tot nu toe heeft de politie de tv nog niet kunnen linken aan een inbraak of iets dergelijks. Hij is vermoedelijk in juli 2017 gekocht bij een winkel in Klazienaveen.

 

Mocht u weten van wie deze televisie is, dan hoort de politie dit graag via telefoonnummer 0900-8844.

Politie zoekt getuigen van bedrijfsinbraak in Dalen

Gemaakt: Dinsdag, 12 februari 2019 16:18

DALEN - Afgelopen nacht heeft er in Dalen aan het Kleine Veld een bedrijfsinbraak plaats gevonden. Vermoedelijk is dit gebeurd tussen 01.45 uur en 07.45 uur. Het kan zijn dat de daders via de N34 door het weiland zijn gelopen richting dit bedrijf.

 

Mocht u op de N34 ter hoogte van Dalen een stilstaand voertuig, verdachte personen of zaklampen hebben gezien, dan hoort de politie dit graag via telefoonnummer 0900-8844.

 

Voorkom inbraak

De kans op woninginbraken kunt u verkleinen door een bewakingscamera, elektronische beveiliging en goed hang- en sluitwerk aan te schaffen voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ®. Laat u eens voorlichten door een erkend vakman. Uiteraard zorgt u voor voldoende verlichting rondom huis en geeft u inbrekers geen kans: laat geen ramen openstaan waarbij het makkelijk inklimmen is. Losliggende ladders of opstapjes: zet ze binnen of leg ze vast. Waardevolle spullen bewaart u zoveel mogelijk achter slot en grendel. Meer tips en informatie vindt u op Betecom.

Brexit en rijbewijs

Gemaakt: Maandag, 18 februari 2019 22:19

NEDERLAND - Als er geen overeenkomst tussen de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk is op 29 maart 2019, dan hoort het Verenigd Koninkrijk niet meer bij de EU/EVA-landen. Wat betekent dit als u een rijbewijs heeft uit het Verenigd Koninkrijk en woont u in Nederland?

 

Bekijk wat u kunt doen op de website van het RDW.

Vreemd apparaat gevonden bij school in Coevorden

Gemaakt: Dinsdag, 26 februari 2019 16:58

COEVORDEN - Enige tijd geleden is onderstaand apparaat gevonden nabij de middelbare school de Nieuwe Veste in Coevorden. De politie heeft hier tot op heden geen eigenaar bij kunnen vinden.

 

Bent u of kent u de eigenaar? Of heeft u andere informatie? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Man (26) uit De Krim overleden na bedrijfsongeval in Coevorden

Gemaakt: Woensdag, 06 maart 2019 17:08

COEVORDEN - Op woensdag 6 maart is bekend geworden dat het slachtoffer van het bedrijfsongeval bij verpakkingsfabriek Solidus Solutions in Coevorden is overleden. Het gaat om een 26-jarige man uit De Krim.

 

De man was op 21 februari de verpakkingsfabriek Solidus Solutions aan het schoonmaken, toen hij door een dakraam ruim vijf meter naar beneden viel en op de grond terechtkwam.

 

De man was actief voetballer bij DKB '44 uit De Krim. De voetbalclub uit De Krim heeft vanwege het overlijden alle trainingen en activiteiten voor deze week afgelast. Ook spelen de teams van DKB '44 komende zaterdag geen wedstrijden.

Mooie fiets aangetroffen in Coevorden. Wie is de eigenaar?

Gemaakt: Woensdag, 13 maart 2019 16:25

COEVORDEN - Op zondag 10 maart troffen agenten in Coevorden zo maar een mooie fiets aan op straat. Doordat deze onbeheerd was, besloten zij om de fiets mee te nemen naar het bureau in de hoop dat de eigenaar zich zal melden. Helaas is dat tot op heden niet gebeurd.

 

Ben of ken jij de eigenaar van deze fiets? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Uitslaande brand in een woning met rieten dak in Dalen

Gemaakt: Maandag, 01 april 2019 16:45

DALEN - Maandagochtend 1 april is er brand uitgebroken in een woonboerderij met rieten dak aan de Kamp in Dalen. De brand werd al snel opgeschaald naar een middelbrand.


De woonboerderij heeft twee wooneenheden. Eén van de woningen stond bij aankomst van de brandweer al volledig in brand. Ook de andere woning is al aangetast. Niet alleen de brandweer uit Coevorden maar ook die uit omliggende dorpen werden opgeroepen.

 

Rond half drie gaf de brandweer het sein 'brand meester'. Het nablussen gaat nog wel een tijdje duren.

 

In verband met rookoverlast boven de bebouwde kom van Dalen was een NL-Alert afgegeven. In de wijde omgeving van de brand werden mensen geadviseerd ramen en deuren gesloten te houden vanwege de rook. Na een uur is het NL-Alert ingetrokken.

 

Ernstig ongeval op N34 bij Holthone, weg in beide richtingen afgesloten

Gemaakt: Zondag, 07 april 2019 16:19

HOLTHONE - De N34 tussen Hardenberg en Coevorden is zondagmiddag 7 april afgesloten voor het verkeer in beide richtingen na een ernstig ongeval. Twee personenauto's botsten frontaal op elkaar op de autoweg die is gescheiden met een dubbele middenstreep. Hoe het met de inzittenden is gesteld is niet duidelijk.

 

Er zouden in ieder geval twee gewonden zijn. Eén persoon zat bekneld in een auto, maar is wel aanspreekbaar. De weg ligt bezaaid met brokstukken van de betrokken auto's die zwaar zijn beschadigd.

THEBAGSTORE deelt paaseitjes uit!

Gemaakt: Vrijdag, 19 april 2019 20:11

Zoek 1 van de 12 paaseitjes op de website van www.thebagstore.nl en verwen jou zelf met een mooie tas tijdens de paasdagen.

 

Het is Pasen, wat voor THEBAGSTORE reden is om een actie op te zetten voor hun klanten. De webshop heeft op de site namelijk paaseitjes verstopt. Vind je zo’n ei dan krijg je een kortingscode ter waarde van een bepaald bedrag. Deze code is eenmalig te gebruiken, dus open de website THEBAGSTORE en start snel met de zoektocht naar de paaseitjes! 

 

De gouden eitjes

De paashaas heeft in totaal 12 eitjes verstopt op de website van THEBAGSTORE. Deze zijn gecategoriseerd op basis van de waarde van de kortingscode. Het ei met de meeste waarde is het gouden ei. Dit ei bevat een kortingscode ter waarde van €100,00. Bovendien zijn er twee gouden eieren op de site te vinden. Naast deze twee jackpots zijn er ook nog vier eieren verstopt die een waarde hebben van €50,00. Tevens heeft THEBAGSTORE zes paaseitjes met een kortingscode voor €25,00 op de site geplaatst. Wees er snel bij, want de paaseitjes zijn maar één keer te vinden en te gebruiken! 

 

Paasvoordeel t/m a.s. maandag 23.59

Treur niet als je geen een paaseitje hebt kunnen vinden op de website van THEBAGSTORE. De webshop voor tassen heeft namelijk het hele weekend paasvoordeel! Vanaf vandaag tot en met maandag kunnen klanten een code voor 21% korting gebruiken. Deze kortingscode heeft de naam: PASEN21.

 

Verschillende soorten en merken tassen

THEBAGSTORE is jouw favoriete plek voor de mooiste tassen online! Van hippe rugzakken tot mooie leren laptoptassen. We bieden voor zowel heren als dames de bekende tassen van tijdloze topmerken, zoals CowboysbagHerschelBurkely en Eastpak

Tankwagen met mest kantelt bij oprit N34 bij Coevorden

Gemaakt: Zaterdag, 20 april 2019 02:08

COEVORDEN - Op de oprit van de N34 bij Coevorden is vrijdagavond 19 april een tankwagen met mest gekanteld. Dit gebeurde bij buurtschap het Klooster, waar een nieuw viaduct aangelegd wordt, net buiten de grens met Overijssel.

 

De vrachtwagen reed net vanaf een rotonde de oprit van de N34 op waarna het door onbekende oorzaak kantelde. De brandweer en ambulancediensten kwamen ter plaatse, ook een traumahelikopter landde in de buurt. De chauffeur is gewond geraakt en naar het ziekenhuis gebracht. De oprit is afgesloten voor het verkeer.