Laatste alarmering:
Datum 25|05 Tijd 09:36:42 (bnn-02) Br Overige Geb. Forbo Novilon Bv De Holwert Coevorden 038693 Prio Hoog Eenheid | Brandweer Coevorden (Bedrijfsbrandweer Forbo...
woensdag 27 mei 2020
TOP NIEUWS

DONDERDAG 07|05

COEVORDEN - Aan de Willem Marisstraat in Coevorden vatte donderdagmiddag een auto vlam terwijl deze stond geparkeerd langs de stoep. Wat hier de oorzaak van is dat is niet bekend, maar kortsluiting word niet uitgesloten aangezien de brand onder de motorkap is begonnen, maar dat dat zal onderzoek moeten uitwijzen.


Brandweer Coevorden werd opgeroepen om het vuur te blussen. Maar de BMW 1 serie uit 2006 was niet meer te redden. Er vielen geen gewonden.

ZATERDAG 04|04

COEVORDEN - Zaterdagmorgen rond 11.00 elf uur werden de hulpdiensten opgeroepen voor een brand bij Zorgcentrum Aleida Kramer aan de Meindert v/d Thijnensingel in Coevorden. Hier bleek een spoelmachine (afwasmachine) vlam te hebben gevat.

 

De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse maar achteraf viel het mee en was de brand snel onder controle. Wat de oorzaak is geweest van de brand moet onderzocht worden.

1/1

DONDERDAG 02|04

NEDERLAND - Let op! Er is een e-mail in omloop van iemand die beweert van de politie te zijn. Deze e-mail is nep en NIET van de politie afkomstig.

 

E-mail ontvangen? Klik niet op linkjes. Mogelijk is er sprake van malware of ransomware.

1/1

MAANDAG 30|03

Het coronavirus houdt Nederland in haar greep en veroordeelt iedereen tot isolatie. Nederland zit thuis. Zo ook wij, dertig studenten die wekelijks samen zingen. Onze repetities en concerten zijn afgelast en de wereld lijkt even stil te staan. Maar muziek gaat door. Zelfs als je niet meer met elkaar kunt zingen. Fysiek samen zijn gaat niet meer, maar verbinding zoeken wel.

 

Met "Send Me On My Way" kunnen we elkaar weer even vinden. Individuele stemmen, opgenomen in de woonkamer, keuken of achtertuin, met een professionele microfoon of gewoon een mobieltje versmelten in een nieuw ...

1/1

MAANDAG 16|03

SCHOONOORD - Vorige week is in de nacht van zondag 8 maart op maandag 9 maart een 23-jarige inwoner van de gemeente Coevorden zwaargewond aangetroffen nabij de bushalte op de Tramstraat te Schoonoord, liggend naast zijn fiets.

 

Vanwege de medische toestand van het slachtoffer heeft de politie tot op heden niet de mogelijkheid gehad om met hem te praten. Daardoor is het nog onbekend wat er die nacht op de Tramstraat heeft afgespeeld.

 

Inmiddels heeft de politie op (helaas onduidelijke) camerabeelden kunnen zien dat daar rond 01:30 uur een lichtgekleurde bestelauto rijdt. De ...

WOENSDAG 06|05

Met het codewoord 'masker 19' kunnen slachtoffers van huiselijk geweld vanaf 1 mei bij de apotheek een melding doen van huiselijk geweld. Minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS), minister Sander Dekker voor Rechtsbescherming en apothekersorganisatie KNMP hebben afgesproken om met deze nieuwe mogelijkheid het melden van huiselijk geweld laagdrempeliger te maken. Als een slachtoffer de woorden 'masker 19' uitspreekt, weet de apotheker dat de klant een melding wil doen van huiselijk geweld. Daarop wordt Veilig Thuis gewaarschuwd. Het codewoord biedt zo uitkomst voor ...

VRIJDAG 01|05

COEVORDEN - In de nacht van 30 april op 1 mei 2020 heeft er aan de Rubensstraat in Coevorden een inbraak in een schuur plaatsgevonden. Uit deze schuur is een elektrische fiets weggenomen, vervolgens is er brand gesticht in deze schuur. Ook is er deze nacht een poging inbraak gedaan in de woning behorende bij deze schuur.


Iets verdachts gezien? Meld dit dan aan de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Agenda

Headlines

Hoe bescherm jij je tegen de zon?
Aantal stemmen:
  1055
32%
  Zonnebrand

7%
  Hoed / pet

18%
  Zonnebrand en hoed / pet

43%
  Ik gebruik niets

COEVORDEN 24Webvertising