Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:49:28 (inci-08) Brand Gezondheidszorg (nb:middel Br) (ass.: Rv) Ap583 Woonzorgcentrum De... Prio Hoog Eenheid | Meldkamer Noord-Nederland (Stichting Salvage)
donderdag 22 maart 2018

VRIJDAG 10|11

Nieuw kavelaanbod in Ossehaar

COEVORDEN - Op 9 november 2017 is de inschrijfperiode gestart voor de uitgifte van vijftien bouwkavels voor de bouw van vrijstaande en twee-onder-een-kap—woningen in de nieuwbouwwijk Ossehaar te Coevorden. De kavels liggen verspreid in De Velden; aan het water in de Gerard Eilanderstraat, aan de Roelie Duinkerkenstraat en de Leen Heskampstraat verderop in het plan.

 

Twee kavels waarop een twee-onder-een-kap-woning gebouwd kan worden, bevinden zich aan Leen Heskampstaat in fase A. De kavelprijzen variëren vanaf €57.172,50 incl. btw voor een kavel voor een twee-onder-een-kap woning en €106.359,00 incl. btw voor een kavel voor een vrijstaande woning.


Inschrijven
Inschrijven voor deze kavels is mogelijk tot 6 december 2017, 12.00 uur, door gebruik te maken van het inschrijfformulier. Er wordt onder de inschrijvers geloot als blijkt dat er meer belanstelling is dan beschikbare bouwkavels. Deze loting vindt dan plaats op woensdagavond 13 december 2017.

 

Meer informatie
Als u belangstelling heeft dan kunt u de brochure met bijlagen, waaronder het inschrijfformulier, raadplegen voor meer informatie. Deze brochure vindt u op de website www.coevorden.nl/bouwkavels. Mocht u na het lezen van de brochure en bijlagen vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de medewerkers van team Vastgoed en Infrastructuur via 14 0524 of via email: bouwkavels@coevorden.nl.

 

Als u belangstelling heeft voor het bestaande aanbod aan bouwkavels in de wijk Ossehaar dan kunt u vragen naar de actuele beschikbaarheid van deze kavels.