Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:49:28 (inci-08) Brand Gezondheidszorg (nb:middel Br) (ass.: Rv) Ap583 Woonzorgcentrum De... Prio Hoog Eenheid | Meldkamer Noord-Nederland (Stichting Salvage)
donderdag 22 maart 2018

DINSDAG 31|10

Extra fietsenstalling op NS station Coevorden

We willen de toegang van het stationsplein naar het perron bevorderen, maar dat lukt niet als er dagelijks fietsen voor staan

COEVORDEN - De NS heeft op verzoek van de gemeente Coevorden op het station in Coevorden een extra fietsenstalling geplaatst. In de stalling is ruimte voor ongeveer 100 fietsen.


Bij de ingang van het station staan altijd veel fietsen los op de stoep. "Dat zorgt voor ongewenste situaties voor reizigers, waaronder minder validen die het station soms moeilijk kunnen bereiken", aldus wethouder Jeroen Huizing. "We willen de toegang van het stationsplein naar het perron bevorderen, maar dat lukt niet als er dagelijks fietsen voor staan. Daarom deze extra stalling. Als iedereen zijn of haar fiets netjes in de stalling plaatst, zorgt dat natuurlijk ook voor een netter beeld."

 

Fietsen verplaatsen

De gemeente gaat eigenaren van een fiets die niet in de stalling wordt gezet hier binnenkort op wijzen. Zij krijgen eerst een waarschuwing en bij een volgende keer wordt de fiets verplaatst.

Foto's
1/1
Locatie
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie