Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 17:49:28 (inci-08) Brand Gezondheidszorg (nb:middel Br) (ass.: Rv) Ap583 Woonzorgcentrum De... Prio Hoog Eenheid | Meldkamer Noord-Nederland (Stichting Salvage)
donderdag 22 maart 2018

MAANDAG 23|10

Politiehond grijpt inbreker hotel in de kraag

De melder kon dankzij zijn geavanceerd camerasysteem zien dat in het hotel twee mannen liepen

COEVORDEN - De politie heeft in de nacht van zondag op maandag in een hotel aan de Sallandsestraat twee inbrekers aangehouden. Eén van hen werd daarbij gebeten door een politiehond.


Bij de Meldkamer Noord-Nederland kwam een melding binnen van een inbraak. De melder kon dankzij zijn geavanceerd camerasysteem zien dat in het hotel twee mannen liepen. Het was duidelijk dat de twee daar niets te zoeken hadden. Een beveiligingsbedrijf stuurde een medewerker richting de Sallandsestraat . Ook meerdere agenten gingen naar het hotel. Vervolgens werd met een politiehond het pand doorzocht. In een toilet werden vervolgens een 20-jarige inwoner van Winschoten en een 38-jarige inwoner van Coevorden aangetroffen. Bij de aanhouding werd één van hen gebeten door een politiehond. Het duo werd overgebracht naar het politiebureau en daar voor nader onderzoek ingesloten. Het is nog onduidelijk of er iets buit is gemaatk in het hotel.

 

Namens het bedrijf moet nog aangifte worden gedaan.

Foto's
1/1
Locatie