Laatste alarmering:
Datum 23|05 Tijd 19:47:09 (inci-08) Oms Alarm Ap943 Dmp Monierweg Coevorden 038831 Prio Hoog Eenheid | Coevorden - TS 51-11 Brandweer Coevorden Drenthe
zondag 27 mei 2018

MAANDAG 28|08

Bouw Molenakkers II van start

Bij het startmoment waren een groot aantal kopers en omwonenden aanwezig

DALEN - Vrijdag is de bouw gestart van de eerste van in totaal acht vrijstaande woningen in het plan Molenakkers in Dalen.


Het is zover! Op een unieke locatie, in het zuidwestelijke deel van Dalen is vandaag gestart met de bouw van nieuwbouwwijk Molenakkers II. Wethouder Jeroen Huizing gaf vrijdag het startsein voor de bouw samen met de familie Tiele. Zij starten nu met de bouw van de eerste van in totaal acht woningen in dit plan.

 

Veel enthousiasme
De belangstellenden voor een bouwkavel in Molenakkers II stonden in de rij toen de inschrijving in november 2016 startte. Nadat in december 2016 via een loting alle acht nieuwbouwkavels aan De Spil in Dalen zijn verkocht, zijn de kopers aan de slag gegaan met het uitwerken van hun bouwplannen.

 

Kennismaken
Bij het startmoment waren een groot aantal kopers en omwonenden aanwezig. Op deze manier konden zij kennis met elkaar maken als nieuwe buren. En natuurlijk luidden ze gezamenlijk op feestelijke wijze de bouw in.

Foto's
1/1
Reacties
Er zijn nog geen reacties bij dit bericht geplaatst.
Geef reactie
Naam
E-mail
YouTube URL
Reactie