Laatste alarmering:
Datum gisteren Tijd 07:59:28 (inci-03) Dier Te Water (wild) Stieltjeskanaal Coevorden 038831 Prio Middel Eenheid | Blusgroep B Brandweer Coevorden Drenthe
woensdag 25 april 2018
1/1
TOP NIEUWS

DONDERDAG 12|04

EMMEN / COEVORDEN - Op dinsdag 10 april hebben we bericht geplaatst over de aanranding van een 15-jarig meisje in de trein van Emmen naar Coevorden. Daarbij werd een foto van de verdachte geplaatst met de vraag wie deze persoon herkent. Dit item was op dinsdagavond 10 april als item in Opsporing Verzocht te zien.


Inmiddels is duidelijk geworden dat de verdacht is herkend. De politie onderzoekt de zaak. De beelden zijn/worden verwijderd. Iedereen wordt bedankt voor de hulp en informatie.

1/1

DONDERDAG 29|03

COEVORDEN - Op maandag 9 en dinsdag 10 april van 18.00 uur tot 06.00 uur is de Europaweg (provinciale weg N863) bij Coevorden twee avonden en nachten afgesloten. Het gaat om het gedeelte ter hoogte van de Rondweg, waar eind vorig jaar twee nieuwe rotondes zijn aangelegd. Deze rotondes krijgen nog de laatste laag asfalt en de definitieve belijning. Voor het autoverkeer is een omleidingsroute aangegeven.


Eind 2017 zijn de nieuwe rotondes in de Europaweg bij de op- en afritten van de Rondweg Coevorden aangelegd. In december is de weg weer opengesteld voor het verkeer. Het aanbrengen van de ...

MAANDAG 26|03

COEVORDEN - Op de avond van maandag 26 maart is een automobilist door gladheid van de N377 tussen De Krim en Coevorden gegleden en in het water van de Lutterhoofdwijk terecht gekomen.

 

De bestuurder is met een nat pak vrijgekomen. Een bergingsbedrijf heeft de bestelwagen uit het water getakeld. Het voertuig zal hoogstwaarschijnlijk total loss zijn.

1/1

MAANDAG 26|03

COEVORDEN - Vanaf vandaag, maandag 26 maart, wordt gewerkt aan het fietspad langs de Dalerallee in Coevorden en het fietspad tussen Steenwijksmoer en Dalerpeel.


De gemeente Coevorden gaat op beide fietspaden betonverharding aanbrengen. Als alles volgens planning verloopt kan er vanaf 23 april weer over de vernieuwde fietspaden worden gefietst.

 

Omleidingsroutes
Fietsers die gebruik maken van het fietspad tussen de Veenschapsweg en Dalerpeel krijgen tussen 26 maart en 23 april te maken met een omleidingsroute door Steenwijksmoer. Fietsers die gebruik maken van de Dalerallee in ...

1/1

MAANDAG 26|03

COEVORDEN – Maandagmiddag is er brand ontstaan bij Forbo Novilon aan de Holwert in Coevorden. De afzuiging van een karton vreesmachine had vlam gevat.

 

De brandweer heeft de brand in de afvoerpijp op het dak geblust en de pijp gedemonteerd waarna de brand onder controle was.

VRIJDAG 20|04

OOSTERHESSELEN - Op dinsdag 24 april om 08.00 uur vindt de onthulling plaats van de nieuw ingerichte rotonde in de provinciale weg N854 bij Oosterhesselen. De onthulling wordt gedaan door gedeputeerde Henk Brink en wethouder Jeroen Huizing van de gemeente Coevorden.


In het voorjaar van 2017 organiseerde de provincie Drenthe een prijsvraag onder de naam Oes verkeerssrondtie. Eén van de rotondes waarvoor een ontwerp werd gevraagd, was de rotonde bij Oosterhesselen Als winnend ontwerp werd dat van de heer Reuvers uit Aalden gekozen. Hij ontwierp een fraaie groen ingerichte rotonde met in ...

DINSDAG 10|04

COEVORDEN - De coalitie in Coevorden bestaat in de komende bestuursperiode opnieuw uit de partijen BBC2014, CDA en PvdA. Nadat BBC2014 eerder al had aangegeven met dezelfde partijen verder te willen besturen, is nu ook het coalitieakkoord voor de periode 2018 tot 2022 gesloten. Daarin staan kracht, energie en trots centraal. De samenstelling van het college verandert niet, deze bestaat ook de komende jaren uit burgemeester Bert Bouwmeester, wethouder Jan Zwiers (BBC 2014), wethouder Jeroen Huizing (CDA) en wethouder Joop Brink (PvdA).


Coalitieakkoord
In het coalitieakkoord voor de ...

Agenda

Winterbanden moeten ook in Nederland verplicht worden
Aantal stemmen:
  2628
46%
  Ja! Veiligheid boven alles

54%
  Nee, we hebben geen winter hier

24Webvertising